Bestellen? 06-39090509

icon facebook

Op onze boerderij zijn alle runderen van het ras Limousin aanwezig. Dit van oorsprong Franse ras staat bekend om zijn uitstekende vleeskwaliteit. Het vlees is mals, mager en smakelijk. De Limousin is van oorsprong een oerrund dat als trek rund extra vleesspieren heeft ontwikkeld en waarvan aan de oorspronkelijke eigenschappen
niets is veranderd.

Natuurlijk

De kalfjes worden op een natuurlijke manier geboren en blijven daarna negen maanden bij hun moeder om te zogen. De moederkoe hoeft dus niets te doen,
Als alleen maar voor haar kalfje te zorgen. De natuurlijke manier waarop onze Limousins opgroeien proeft u terug in het vlees, Dat is mals, mager en smakelijk.

Natuurlijke voeding.

Onze koeien en kalveren krijgen uitsluitend natuurlijk voedsel, vrij van hormonen en andere groeibevorderende middelen. Het is een lust voor het oog om te zien hoe de kleine kalveren met hun moeders door de weilanden lopen. Een gedeelte van onze kudde loopt de gehele zomer op gronden van het Brabants landschap en op onze eigen weilanden. Onze ‘graskoeien” zorgen zo voor het lekkerste stukje vlees, dat met agrarisch en landschappelijk waardevol natuurbeheer is geproduceerd. 
In de wintermaanden staan onze koeien op stal en kunnen zich dan tegoed doen aan onbeperkt ingekuild gras en weidehooi en wat ingekuilde snijmais. Voor onze koeien met kalfjes hebben wij een potstal gebouwd, waar ze lekker in het stro kunnen liggen.

Keuze uit een groot assortiment vers vlees

vers-vlees-bestellen

Stel uw eigen BBQ of gourmetpakket samen

bbq-gourmet-bestellen

 

BEL & BESTEL DIRECT:
0499 - 570 158 
(Ook voor vrijblijvende info)

Onze openingstijden zijn:
Vrij: 13.00 uur - 19.00 uur
Zat: 09.00 uur - 15.00 uur